اسانس گز و سوهان

اسانس خوراکی - اسانس گز و سوهان

اسانس خوراکی گز و سوهان

قدمت تولید گز در اصفهان به ۴۵۰ سال پیش بازمیگردد. گفته می شود تاریخچه پیدایش گز به نوعی شیرینی به نام حلوا چوبه مربوط می شود که به تدریج تکامل پیدا کرده و تبدیل به گز شده است.
گز انگبین توسط حشره ای به نام پسیل گون که بر روی درختچه ای به نام گون گزی زندگی می کند به دست می آید.

اسانس های پر طرفدار : بررسی اسانس نعنا ، اسانس موز و اسانس وانیل در اطلس پل اوراسیا
اسانس گز و سوهان

خرید اسانس گز و سوهان

در گذشته گز انگبین ماده اصلی تولید گز بوده است که امروزه جای خود را عمدتا به گلوکز داده است. اسانس گز با طعم و رایحه ای کاملا مشابه با گز، دارای رایحه های شیرین، پسته، هل و گلاب است.
اما در مورد سوهان، تولید این شیرینی از زمانی رونق گرفت که فرستاده ناصرالدین شاه جهت افتتاح صحن اتابک به قم سفر نمود و پس از صرف ناهار حلوایی را که به او پیشکش شده بود میل کرد و این شیرینی به ذائقه او خوش آمد.

اسانس های مشابه : بررسی اسانس پسته و اسانس عسل در اطلس پل اوراسیا
اسانس گز و سوهان

قیمت اسانس گز و سوهان

اسانس گز و اسانس سوهان که از ترکیب طعم و رایحه این دو شیرینی ساخته شده است یکی از اسانس های جدیدی است که در مدت زمان کوتاه عرضه به بازار طرفداران بسیار زیادی به ویژه در تولید شکلات و بستنی پیدا کرده است.
جهت استعلام قیمت انواع اسانس گز و اسانس سوهان با ما تماس بگیرید.

اسانس خوراکی

کلمه اسانس به طیف وسیعی از مواد طعم دهنده و یا معطر کننده اطلاق می شود که ممکن است گیج کننده باشد. تفاوت بین فلیور (Flavour) ، عصاره (Extract) و اسانس (Essence) به نحوه تولید و ترکیبات موجود در این مواد بر می گردد.

اسانس خوراکی گز و سوهان

عصاره چیست؟

عصاره (Extract) شامل ترکیبات کلی یک ماده (معمولا گیاهان) است که این ترکیبات با استفاده از مکانیسم حلالیت از آن ماده استخراج می شود و با توجه به پروسه استخراج، تولید و ماده ای که جهت استخراج مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است قابلیت حل شدن در آب یا الکل یا روغن را داشته باشد.

اسانس چیست؟

اسانس (Essence) شامل ترکیبات معطر یک ماده می باشد و معمولا از فرآیند تقطیر به دست می آید. آب باقی مانده از پروسه تقطیر همان عرق گیاهی است.

فلیور چیست؟

فلیورها (Flavours) موادی هستند که باعث ایجاد طعم و رایحه برای محصولات غذایی می گردند و از آنجایی که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از اسانس و عصاره می باشند؛ امروزه بیشترین حجم مصرف را در صنایع غذایی و دارویی به خود اختصاص داده اند.

تفاوت اسانس و عصاره با فلیور

تفاوت عمده فلیور با اسانس و عصاره به این نکته بر می گردد که فلیورها به صورت مستقیم از منابع طبیعی استخراج نمی شوند و موادی ساختنی هستند. به طور کلی می توان فلیورها را به دو دسته فلیورهای شبه طبیعی (Nature-Identical) و فلیور های مصنوعی (Artificial Flavours) تقسیم نمود. ترکیبات فلیورهای شبه طبیعی از لحاظ شیمیایی کاملا شبیه به ترکیبات همان ماده در طبیعت است. برای مثال ترکیبات فلیور شبه طبیعی توت فرنگی کاملا شبیه به ترکیبات موجود در میوه توت فرنگی می باشد . معمولا در ساخت فلیورهای شبه طبیعی از اسانس و یا عصاره های طبیعی استفاده می شود. از آن جایی که به صورت عمومی از کلمه اسانس برای فلیور و فرگرنس استفاده می شود؛ مراد از کلمه اسانس در تمامی مطالب این سایت فلیور یا فرگرنس می باشد.