اسانس کارامل
اسانس کارامل
اسانس کارامل یکی از اسانس های محبوب در میان اسانس های شیرینی و شکلات است که در گرید های (grade) مختلف عرضه می شود تا طعم عمیق و دلچسب کارامل را به انواع خوراکی ها اضافه کند.
درباره کارامل : کارامل یک محصول شیرینی پزی به رنگ نارنجی تیره است که با حرارت دادن انواع قندها تهیه می شود.
فرایند کارامل شدن شامل حرارت دادن شکر به آرامی تا حدود 170 درجه سانتی گراد است. با گرم شدن قند، مولکول ها تجزیه شده و تبدیل به ترکیبی جدید با طعم و رنگ متفاوت می شوند.
کاربرد اسانس کارامل
کارامل طعمی شیرین، عمیق و غنی دارد. اسانس کارامل در تهیه انواع محصولات خوراکی مانند : کیک و شیرینی ها، سس کارامل، آبنبات کاراملی، کارامل شیری، نوشیدنی ها و کوکی ها و انواع دسر مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع اسانس کارامل
شما میتوانید اسانس کارامل مناسب جهت تولید محصول مورد نظرتان را از شرکت اطلس پل اوراسیا تهیه نمایید.
اسانس کارامل موجود جهت ارائه : اسانس کارامل پودری خوراکی - اسانس کارامل مایع حلال در آب - اسانس کارامل حلال در روغن
اسانس های مشابه : بررسی اسانس وانیل , اسانس کریم کارامل و اسانس کاپوچینو در اطلس پل اوراسیا
اسانس خوراکی
کلمه اسانس به طیف وسیعی از مواد طعم دهنده و یا معطر کننده اطلاق می شود که ممکن است گیج کننده باشد. تفاوت بین فلیور (Flavour) ، عصاره (Extract) و اسانس (Essence) به نحوه تولید و ترکیبات موجود در این مواد بر می گردد.
اسانس های پر طرفدار : بررسی اسانس پرتقال و اسانس نعنا در اطلس پل اوراسیا
عصاره چیست؟
عصاره (Extract) شامل ترکیبات کلی یک ماده (معمولا گیاهان) است که این ترکیبات با استفاده از مکانیسم حلالیت از آن ماده استخراج می شود و با توجه به پروسه استخراج، تولید و ماده ای که جهت استخراج مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است قابلیت حل شدن در آب یا الکل یا روغن را داشته باشد.
اسانس چیست؟
اسانس (Essence) شامل ترکیبات معطر یک ماده می باشد و معمولا از فرآیند تقطیر به دست می آید. آب باقی مانده از پروسه تقطیر همان عرق گیاهی است.
فلیور چیست؟
فلیورها (Flavours) موادی هستند که باعث ایجاد طعم و رایحه برای محصولات غذایی می گردند و از آنجایی که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از اسانس و عصاره می باشند؛ امروزه بیشترین حجم مصرف را در صنایع غذایی و دارویی به خود اختصاص داده اند.
تفاوت اسانس و عصاره با فلیور
تفاوت عمده فلیور با اسانس و عصاره به این نکته بر می گردد که فلیورها به صورت مستقیم از منابع طبیعی استخراج نمی شوند و موادی ساختنی هستند. به طور کلی می توان فلیورها را به دو دسته فلیورهای شبه طبیعی (Nature-Identical) و فلیور های مصنوعی (Artificial Flavours) تقسیم نمود. ترکیبات فلیورهای شبه طبیعی از لحاظ شیمیایی کاملا شبیه به ترکیبات همان ماده در طبیعت است. برای مثال ترکیبات فلیور شبه طبیعی توت فرنگی کاملا شبیه به ترکیبات موجود در میوه توت فرنگی می باشد . معمولا در ساخت فلیورهای شبه طبیعی از اسانس و یا عصاره های طبیعی استفاده می شود. از آن جایی که به صورت عمومی از کلمه اسانس برای فلیور و فرگرنس استفاده می شود؛ مراد از کلمه اسانس در تمامی مطالب این سایت فلیور یا فرگرنس می باشد.