اسانس برگاموت

اسانس نوشیدنی - اسانس برگاموت

معرفی اسانس برگاموت

گیاه برگاموت جز تیره مرکبات است. محصول این گیاه میوه معطری است که به اندازه پرتقال و به رنگ سبز یا زرد لیمویی می باشد و به عنوان پرتقال برگاموت شناخته می شود. احتمالا این گیاه ترکیبی است از گیاه پرتقال ترش و لیمو.
کشور ایتالیا بزرگترین تولید کننده پرتقال برگاموت در دنیاست. اسم این گیاه نیز برگرفته شده از شهر برگامو در شمال ایتالیاست؛ جایی که اسانس برگاموت جهت استفاده در صنایع عطر سازی،شیرینی پزی و بسته بندی چای استخراج می گردد. در واقع میوه برگاموت مصرف خوراکی ندارد و پرورش این گیاه تنها برای استخراج اسانس پوست این میوه صورت میگیرد.

اسانس برگاموت

قیمت و خرید اسانس برگاموت

اسانس برگاموت ترکیب منحصر به فردی از نت های تازه، شبیه به گل و سیتروسی است.
اسانس برگاموت به عنوان عطر چای نیز شناخته می شود، اما علاوه بر معطر کردن چای، استفاده در تولید نوشیدنی ها، مرباجات و صنایع کیک و کلوچه و بیسکوییت از دیگر کاربردهای اسانس برگاموت است.
جهت استعلام قیمت اسانس برگاموت با ما تماس بگیرید.

اسانس برگاموت

اسانس خوراکی

کلمه اسانس به طیف وسیعی از مواد طعم دهنده و یا معطر کننده اطلاق می شود که ممکن است گیج کننده باشد. تفاوت بین فلیور (Flavour) ، عصاره (Extract) و اسانس (Essence) به نحوه تولید و ترکیبات موجود در این مواد بر می گردد.

عصاره چیست؟

عصاره (Extract) شامل ترکیبات کلی یک ماده (معمولا گیاهان) است که این ترکیبات با استفاده از مکانیسم حلالیت از آن ماده استخراج می شود و با توجه به پروسه استخراج، تولید و ماده ای که جهت استخراج مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است قابلیت حل شدن در آب یا الکل یا روغن را داشته باشد.

اسانس چیست؟

اسانس (Essence) شامل ترکیبات معطر یک ماده می باشد و معمولا از فرآیند تقطیر به دست می آید. آب باقی مانده از پروسه تقطیر همان عرق گیاهی است.

اسانس خوراکی برگاموت

فلیور چیست؟

فلیورها (Flavours) موادی هستند که باعث ایجاد طعم و رایحه برای محصولات غذایی می گردند و از آنجایی که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از اسانس و عصاره می باشند؛ امروزه بیشترین حجم مصرف را در صنایع غذایی و دارویی به خود اختصاص داده اند.

تفاوت اسانس و عصاره با فلیور

تفاوت عمده فلیور با اسانس و عصاره به این نکته بر می گردد که فلیورها به صورت مستقیم از منابع طبیعی استخراج نمی شوند و موادی ساختنی هستند.

به طور کلی می توان فلیورها را به دو دسته فلیورهای شبه طبیعی (Nature-Identical) و فلیور های مصنوعی (Artificial Flavours) تقسیم نمود. ترکیبات فلیورهای شبه طبیعی از لحاظ شیمیایی کاملا شبیه به ترکیبات همان ماده در طبیعت است.

برای مثال ترکیبات فلیور شبه طبیعی توت فرنگی کاملا شبیه به ترکیبات موجود در میوه توت فرنگی می باشد . معمولا در ساخت فلیورهای شبه طبیعی از اسانس و یا عصاره های طبیعی استفاده می شود.

از آن جایی که به صورت عمومی از کلمه اسانس برای فلیور و فرگرنس استفاده می شود؛ مراد از کلمه اسانس در تمامی مطالب این سایت فلیور یا فرگرنس می باشد.

اسانس های پر طرقدار : بررسی اسانس پرتقال و اسانس نعنا و اسانس موز در اطلس اوراسیا

به مقاله معتبر medicinenet درباره برگاموت سر بزنید.