اسانس جنسینگ
اسانس جینسینگ
جینسینگ یا گیاه آدم جز گیاهان همیشه سبز با رشد کم و ریشه گوشتی میباشد.این گیاه در دو نوع آمریکایی و آسیایی کشت و برداشت می گردد. ریشه های جینسینگ که قرنهاست برای درمان بیماری استفاده میشود در فصل پاییز جمع آوری می گردد.
اسانس های مشابه در اطلس اوراسیا بررسی اسانس کولا - اسانس الوئه ورا - اسانس موهیتو
خواص جینسینگ و کابرد های اسانس جینسینگ
طبق مطالعات ریشه جینسینگ خواصی از قبیل تاثیر مثبت بر عملکرد سیستم ایمنی بدن، کنترل کننده عفونت، پایین آورنده قند خون، کاهش دهنده فشار خون و خواص فراوان دیگر دارد.
بر خلاف خواص شناخته شده، طعم و رایحه این گیاه رمزآلود است. اسانس جینسینگ دارای طعم و رایحه منحصر به فردی است که میتوان گفت ترکیبی است از نت های تلخ، شیرین و خاکی. از اسانس جینسینگ در تهیه نوشیدنی، آدامس و ... استفاده می گردد.
خرید اسانس جینسینگ
جهت استعلام قیمت انواع اسانس جینسینگ با اطلس پل اوراسیا تماس بگیرید.
اسانس های دیگر اطلس اوراسیا اسانس شاه توت - اسانس نارگیل
اسانس خوراکی
کلمه اسانس به طیف وسیعی از مواد طعم دهنده و یا معطر کننده اطلاق می شود که ممکن است گیج کننده باشد. تفاوت بین فلیور (Flavour) ، عصاره (Extract) و اسانس (Essence) به نحوه تولید و ترکیبات موجود در این مواد بر می گردد.
عصاره چیست؟
عصاره (Extract) شامل ترکیبات کلی یک ماده (معمولا گیاهان) است که این ترکیبات با استفاده از مکانیسم حلالیت از آن ماده استخراج می شود و با توجه به پروسه استخراج، تولید و ماده ای که جهت استخراج مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است قابلیت حل شدن در آب یا الکل یا روغن را داشته باشد.
اسانس های پیشنهادی : بررسی اسانس طالبی در اطلس پل اوراسیا
اسانس چیست؟
اسانس (Essence) شامل ترکیبات معطر یک ماده می باشد و معمولا از فرآیند تقطیر به دست می آید. آب باقی مانده از پروسه تقطیر همان عرق گیاهی است.
فلیور چیست؟
فلیورها (Flavours) موادی هستند که باعث ایجاد طعم و رایحه برای محصولات غذایی می گردند و از آنجایی که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از اسانس و عصاره می باشند؛ امروزه بیشترین حجم مصرف را در صنایع غذایی و دارویی به خود اختصاص داده اند.
تفاوت اسانس و عصاره با فلیور
تفاوت عمده فلیور با اسانس و عصاره به این نکته بر می گردد که فلیورها به صورت مستقیم از منابع طبیعی استخراج نمی شوند و موادی ساختنی هستند.
به طور کلی می توان فلیورها را به دو دسته فلیورهای شبه طبیعی (Nature-Identical) و فلیور های مصنوعی (Artificial Flavours) تقسیم نمود. ترکیبات فلیورهای شبه طبیعی از لحاظ شیمیایی کاملا شبیه به ترکیبات همان ماده در طبیعت است.
برای مثال ترکیبات فلیور شبه طبیعی توت فرنگی کاملا شبیه به ترکیبات موجود در میوه توت فرنگی می باشد . معمولا در ساخت فلیورهای شبه طبیعی از اسانس و یا عصاره های طبیعی استفاده می شود.
از آن جایی که به صورت عمومی از کلمه اسانس برای فلیور و فرگرنس استفاده می شود؛ مراد از کلمه اسانس در تمامی مطالب این سایت فلیور یا فرگرنس می باشد.